Ervaren grondwerker

Company information

Wie ben jij?

Jij bent een grondwerker met ervaring op zoek naar een volgende stap. Je werkt secuur en weet goed hoe je veilig moet werken. Daarnaast ben je op zoek naar werk voor langere tijd.

 

Job

Wat ga je doen?

Wij hebben zowel projecten op het Chemelot terrein als daarbuiten.

Op het Chemelot terrein zijn veel technische installaties aanwezig en daarbij is ook enorm veel onderhoud nodig. En daar ben jij essentieel voor. Jij zorgt ervoor dat leidingen op een veilige manier vrij komen te liggen zodat het nodige onderhoud verricht kan worden. Voor het werken op Chemelot is het ook handig als je tekeningen kan lezen. Je werkt nauw samen met je team om ervoor te zorgen dat het werk snel, efficiënt maar bovenal veilig uitgevoerd wordt.

Naast het werk op het Chemelot terrein zoeken wij ook grondwerkers voor verschillende projecten daarbuiten. Ook hier gaat het om het vrijgraven van leidingen en moet er op een veilige manier kwalitatief goed werk geleverd worden.

Ben jij regelmatig op zoek naar kortdurende projecten om een vrije periode op te vullen kun je ook reageren. Wij hebben zowel langdurige als korte projecten waarvoor wij altijd op zoek zijn toevoegingen aan ons team.

Werktijden

Je werkt van maandag t/m vrijdag en af en toe op zaterdag. De starttijd is afhankelijk van het project waar je op terecht komt.

Job Requirements

Werktijden

Je werkt van maandag t/m vrijdag en af en toe op zaterdag. De starttijd is afhankelijk van het project waar je op terecht komt.

Wat wij bieden

-        Een goed salaris;

-        Een uitdagende functie;

-        Mogelijkheid om op verschillende projecten aan de slag te gaan;

-        Je maakt deel uit van een ambitieuze club met groeiplannen.

Wat wij vragen

-        Jij hebt ervaring als grondwerker;

-        Je bent in bezit van een geldig VCA certificaat;

-        Je kan met eigen vervoer op locatie komen.

Offer

Wie zijn wij?
A1 werkplan is nauw betrokken bij een aantal van de grootste opdrachtgevers in de regio op het gebied van techniek en petrochemie. Wij leveren vakkundig en gecertificeerd personeel voor zowel langdurige als korte projecten.

Contact

Mitchell Krause
recruitment@a1werkplan.nl

 

Location

Geleen Nederland
Last changed: 16 October 2020
The Badger Company
CONTRACTOR