Projectmanager

Bedrijfsinformatie

Wij zoeken een ervaren projectmanager met ervaring in de (petro)chemie/ procesindustrie. Opdrachtgever betreft een chemisch bedrijf in de regio Rotterdam.


Functie

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het technisch en commercieel afhandelen van offertes. enkele verantwoordelijkheden zijn: Het opstellen van contracten, het co÷rdineren en begeleiden van projectafwikkeling, planning, budget. Omdat DBP Management een internationaal opererende organisatie is zul je ook (in beperkte mate) internationaal reizen voor projecten. Wij zoeken iemand die zich voor langere tijd wil settelen bij onze organisatie. Wij bieden dan ook de voorkeur aan een ervaren Project Manager die de ambitie heeft door te groeien binnen DBP Management BV tot het managen van steeds grotere projecten.


Functie eisen

  • Je hebt ten minste een afgeronde opleiding HBO Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager in de (petro)chemie/ procesindustrie
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

DBP Management BV is een informele, no nonsens organisatie met korte communicatielijnen en een grote diversiteit aan projecten qua inhoud en omgeving. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire voorwaarden waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en eventueel een laptop en telefoon van de zaak. Verder werken wij ook veel met zelfstandig ondernemers die natuurlijk ook kunnen rekenen op een markconform tarief. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. 


Inlichtingen

Erik Oberndorff +3146 4106099


Locatie

Barendrecht, Zuid- Holland, the Netherlands


Solliciteren Share this:

Vacancies


Search Vacancie

Last 5 vacancies
Projectmanager
Engineer Piping
Process Engineer
Instrumentatie Engineer
All vacancies Open application
Singel 8
2992 BN Barendrecht
Postbus 335
2990 AH Barendrecht
The Netherlands

T +31 (0)10 433 58 20
F +31 (0)10 447 01 27
E info@thebadgercompany.eu