Werkvoorbereider

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een contractor welke projecten uitvoert in Nederland en BelgiŽ.


Functie

De werkvoorbereider piping / mechanical is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van werkpakketten, werkgegevens, werkdocumenten, facturatie, planning, tekeningen/ schetsen, benodigde materialen, (buitendienst)personeel, materieel en gereedschappen, overeenkomstig de afgesproken condities binnen de projecten. 

Het in ontvangst nemen van de opdracht, toelichting en instructies, het bestuderen van de gegevens inzake opdracht, project en contractgegevens. Het completeren van gegevens, waarbij extra informatie wordt ingewonnen bij onduidelijkheden en manco's. Het overleg voeren met de projectleiding ten aanzien van (operationele) zaken, die van invloed kunnen zijn op het project of de werkvoorbereiding.

Het uitvoeren van kostprijsberekeningen.

Het opstellen van een logistieke planning, inclusief de data voor aan/afvoer materialen, materieel, gereedschappen, tekeningen en documenten, alsmede het opstellen van de eigen werkplanning met betrekking tot het project/contract. Het voeren van in/extern overleg ten aanzien van de technische uitvoering en details.

Het opstellen van besteladviezen/bestellingen en het invoeren van materiaalbehoeften in het logistieke systeem.

Het bepalen van de benodigde materialen, materieel en gereedschappen en waar nodig, het voeren van overleg met contractor of opdrachtgever en leveranciers omtrent de technische uitvoering.

Het controleren op compleetheid en distribueren van het vgwm-werkplan, het projectkwaliteitsplan en de diverse werkpakketten inclusief de wijzigingen hierop.

Het organiseren van het totale logistieke traject voor goederen en gegevens, alsmede het sturen van logistieke stromen met behulp van aanvraag/afroepkanalen en het bewaken van het verloop van de goederenstroom. 

Het melden en rapporteren van verstoringen, problemen en afwijkingen aan de uitvoerder, en/of de projectleiding, in verband met consequenties ten aanzien van logistiek, voortgang en kosten/financiŽn. Alsmede het archiveren van deze meldingen.

Het assisteren bij de oplossing van technische en operationele problemen, alsmede het bespreken van wijzigingen met de projectleiding en direct betrokkenen. Het verwerken van die wijzigingen en oplossingen in werkpakketten, logistieke planning en goederenstromen.

Het verzorgen van de technisch-administratieve begeleiding, waaronder het bijhouden van wijzigingsvoorstellen, ?as built? dossier, projectarchief, kosten/tijdregistratie, voortgangsgegevens en, indien van toepassing, projectlocatie afhankelijke werkzaamheden, zoals het invoeren van ontvangstmeldingen.


Functie eisen

Minimaal afgeronde MBO opleiding met minimaal 5 jaar ervaring.

Bekendheid met SAP

VCA certificaat (VCA-VOL)


Aanbod

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Inlichtingen

Pierre Penders


Locatie

Elsloo, Limburg, the Netherlands


Solliciteren Share this:

Vacancies


Search Vacancie

Last 5 vacancies
Pijp fitter
Pijp fitter
Werkvoorbereider
All vacancies Open application

Kaasmakerstraat 40
3194 DJ Hoogvliet
The Netherlands

Pastoor Cramerstraat 2e
6102 AC Echt
The Netherlands

T +31 (0)10 433 58 20
E info@thebadgercompany.eu
privacy statement medewerkers - privacy statement niet medewerkers